Waarom opkopen?

Wellicht vraagt u zich af waarom het interessant kan zijn om uw goederen te laten opkopen door een opkoper. Het laten opkopen van uw partijen kent vele voordelen! Zo kunnen er binnen uw bedrijf restpartijen zijn die niet worden verkocht. Dit kan tal van redenen hebben (incourante goederen, B-Keus, overproductie, niet afgenomen goederen, faillissement en etc.).

In alle gevallen is het zonde van uw ruimte en geld om deze restpartijen stil te laten staan in uw magazijn. Daarom biedt PARTIJGOEDEREN.BE dé oplossing. Wij kopen uw restanten namelijk op. Hierdoor ontstaat er weer ruimte in uw magazijn en de restpartijen leveren voor u geld op. Dit resulteert erin dat u met dat geld weer kan investeren in nieuwe goederen. Daarnaast maakt u ruimte in uw magazijn beschikbaar voor wel renderende partijen. Oftewel, het kent voor u alleen maar voordelen!

Waarom kiezen voor PARTIJGOEDEREN.BE als uw opkoper?

Wij hebben als opkoper inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor bieden wij u de best mogelijke service! Door onze ervaring kunnen wij u ook een realistisch bod geven voor uw restpartij. Daarnaast kunnen wij snel reageren als uw goederen snel weg moeten. De meeste goederen die wij hebben opgekocht zullen worden verkocht aan het Oostblok of Noord-Afrika.

Het proces van opkopen

Het zal voor u geen dagelijkse kost zijn om uw restpartijen te verkopen aan een opkoper. Wij geven u daarom graag een beeld van het proces. U heeft een partij die u wilt laten opkopen. Deze partij kunt u bij ons aanbieden. Dit doet u door contact op te nemen, of gebruik te maken van het aanbiedingsformulier. Zodra wij de aanbieding hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Daarbij doen we direct een bod voor de gehele partij. Als u met dit bod akkoord gaat kunnen wij zelfs binnen 24 uur de restpartij bij u afhalen. Deze snelheid komt doordat wij eigen transport hebben!

Wat kopen wij allemaal op?

Wij kopen bijna alles op! Behalve tweedehands goederen, dieren en food.

www.zaned.eu

× U kunt ook uw aanbieding doen via Whatsapp